Защо не трябва да пропускаме отстъпките за ранни записвания

By on октомври 7, 2014

promotions copy

Защо да изберете Early Booking оферта за Вашата ваканция?
Въпреки, че сте ангажирани с ежедневните си задачи, именно сега е точният момент, в който бихте могли да планирате Вашата ваканция за да се възползвате от отстъпките за Ранни записвания и да получите възможно най-ниска цена за нея.

Защо сега? Защото добрите хотели изчерпват рано своите свободни стаи!
Колкото по-рано решите да резервирате Вашата почивка, с толкова по-голям избор ще разполагате в сравнение с всички останали, които разчитат да получат по-ниски цени изчаквайки Last Minute офертите. Възползвайки се от оферти за Ранни записвания, Вие имате възможност да направите резервация точно в хотела, който сте избрали, а не в друг, който не отговаря на Вашите очаквания, но разполага със свободни стаи за желания от Вас период.

02

В случай, че пътувате с по-голяма компания приятели, Ранната резервация също би била най-удачният вариант за Вас, защото по този начин ще имате възможност да отседнете в един хотел и да прекарате заедно вечерите в ресторанта, СПА центъра или лоби бара на хотела.

Когато избирате хотел за Вашата ваканция, за Вас вероятно ще са важни и други фактори, освен локацията. Чудесно би било хотелът да разполага с: просторен СПА център, предлагащ закрит плувен басейн, сауна, парна баня, в които да релаксирате с приятели след дългия ден; ресторант в която да опитате вкусни местни специалитети в компанията на Вашите приятели; детски кът с подходяща анимация за Вашите деца и др.

Сега имате възможността да получите всички тези хотелски услуги на достъпна цена възползвайки се от офертите за ранни записвания. Избирайки тази възможност за резервация ще спестите време и средства, като същевременно ще бъдете спокойни, че сте осигурили ваканцията си именно в желаният от Вас хотел.

03

Ще получите възможно най-добрите цени за най-натоварената част от сезона!
Възползвайки се от офертите за Ранни записвания, Вие ще получите и възможно най-добрите условия за Вашата ваканция.

Обикновено всяка година хотелите поставят началото на кампаниите си за Ранни записвания няколко месеца преди сезона, като в случай, че направите резервация 4 или 5 месеца по-рано, Вие обикновено ще получите отстъпка до 20% – 30% от стандартните цени. В някои случаи има активни оферти и до 1-2 месеца преди сезона, но обикновено при тях отстъпката е в по-малък размер – в рамките на 5 – 15%.

starry

Публикувано в категория: Полезни съвети
Tagged: