3 starsХотел Балкан , Чифлик, България

Хотел Балкан Хотел Балкан Хотел Балкан Хотел Балкан Хотел Балкан Хотел Балкан Хотел Балкан Хотел Балкан Хотел Балкан Хотел Балкан

Хотел Балкан е красива и разгърната сграда в стила на старите български къщи, но с модерен интериор.

Настаняване:
Разполага с 59 двойни стаи и 8 апартамента и общо 160 легла с всички необходими удобства за пълна релаксация, близо до природата. Капацитет: Двойна стая 2+2; Апартамент 2+2.

Ресторанти и барове:
Приятни преживявания ви обещава просторният ресторант на две нива с капацитет за 160 души. Интериорът му е замислен така, че дава възможност за провеждане както на големи организирани тържества, така и на по-камерни частни партита. Персоналът ни е опитен и любезен, а предразполагащата атмосфера се допълва от разнообразна музика на живо. Хотелът предлага и лоби-бар, а през топлите сезони - открит коктейл-бар.

СПА център:
Гордостта на комплекс Балкан е плажа в парка на хотела с голям топъл басейн с отделение за деца, джакузи и шоков басейн с три температурни секции – 20оC, 35оC и 48оC. Освен водната база, подходяща за всеки сезон, хотелът е оборудван със сауна, парна и турска баня, масажни кабинети. В проект са кардио-фитнес зала, зала за игри и детски кът.

Бизнес център:
Хотел Балкан е и удобна място за семинари, конференции, презентации, фирмено обучение и актуалния напоследък team building. Хотелът разполага с конферентн зала е с капацитет 120 места и мултимедийно оборудване и 2 заседателни зали с 20 и 30 места. Организиране на кафе- паузи и коктейли, програми за свободното време и транспорт.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цените включват: нощувка, закуска, външен басейн с минерална вода, джакузи, топила,охраняем паркинг, застраховка, туристически данък.

Цени по време на Национални празници:
- 110 лв. - двойна стая
- 150 лв. - апартамент

Доплащания:
- за дете (5-12год.) - 15 лв.
- за възрастен на допълнително легло - 20 лв.

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.