3 starsСемеен хотел Фамилия, Трявна, България

Семеен хотел ФамилияСемеен хотел ФамилияСемеен хотел ФамилияСемеен хотел ФамилияСемеен хотел ФамилияСемеен хотел ФамилияСемеен хотел Фамилия

Семеен хотел Фамилия се намира в централната част на Трявна и разполага с 40 места в 11 двойни стаи със спални, 3 двойни стаи с отделни легла, 1 луксозна двойна стая с отделни легла, 3 апартамента и 2 луксозни апартамента. Хотелът е тризвезден и във всяка стая и апартамент има климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, безжична безплатна интернет връзка. Апартаментите са оборудвани с мини-бар, а клиентите ни ползват безплатен рум-сървиз. При продължителен престой правим отстъпка от цената на стаите. Предлагаме пакетни оферти, включващи освен нощувката, закуска, обяд и/или вечеря.

Към хотела, за гостите ни и за посетителите на града, работят кафе-бар Фамилия и ресторант, обезпечени с безплатен достъп до безжичен интернет. В семеен хотел Фамилия ще усетите гостоприемството на балканджии и традициите в качественото обслужване.

Атмосферата в ресторанта носи духа на възрожденска Трявна, пресъздадена с интересни снимки на знакови за града сгради и забележителности от ХІХ и началото на ХХ век. От фотоси на най-личните представители на населението на възрожденския ни град и известни в миналото тревненски фамилии, е видно традиционното за времето мъжко и дамско облекло.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1Без изхранване0 лв.

Цените включват: нощувка, курортна такса и застраховка.

Доплащане:
Цената на апартаментите е за двама човека.
Допълнително легло – 8.00 лв.
Деца над 7год. и възрастни доплащат цената за допълнително легло.
Цената на закуската е 3.50 лв. на човек на ден

Посочените цени не важат за официални празнични и почивни дни.

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.