4 starsХотел Скалите, ,

Хотел Скалите е разположен в централната част на град Белоградчик. Хотелът разполага с всички удобства необходими за една почивка или бизнес уикенд.

Стаи
Комплексът е с капацитет от 18 единични стаи, 5 двойни стаи, 20 студия, 3 апартамента, 2 VIP апартаменти или общо 81 легла.

Барове и ресторанти
Четиризвездният комплекс разполага с 8 заведения, а именно: ресторант със зимна градина - 150 места, банкетна зала – 15 места, винарна – 70 места, виенски салон – 45 места, панорамен бар – 45 места, лоби бар – 20 места, градско кафе с 45 места, лятна градина с барбекю и джакузи - 55 места.

Конферентни зали
На разположение на гостите са оборудвани 2 конферентни зали: голяма, с капацитет от 125 места и малка, с капацитет от 20 места за провеждане на семинари, конференции, фирмени мероприятия и др. Има магазин, салон за красота и банка.

Релакс център
Хотелският SPA център Ви предлага закрит плувен басейн, джакузи, фитнес зала и разнообразни SPA процедури.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цените включват:  нощувка, закуска, ползване на басейн, джакузи, фитнес, паркинг, туристическа застраховка.
* Деца до 6 г. се настаняват безплатно.

Цените Не са валидни по време на официални, национални и регионални празници. В тези периоди се прилагат пакетни цени обвързани с минимален брой нощувки и/или куверт! Цените не важат за настаняване в периода 21.07-06.08.2017 по време на фестивала Опера на върховете.

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.