1 starsХотел Копитото, София, България

Хотел КопитотоХотел КопитотоХотел КопитотоХотел Копитото

Хотел Копитото се намира в най- източната част на подковата, върху скалистия ръб на местността Голямото Копито и тераса на 1325 метра над морското равнище. Сградата е архитектурен шедьовър и функционално отговаря на най- високите изисквания за бизнес и конферентен туризъм, събрани в екстрите на световно ниво-категория пет звезди.

Хотелски комплекс Копитото гарантира пълноценен отдих на гостите и в зависимост от предпочитанията им разполага с VIР-обслужване в 2 президентски апартамента, 6 мезонета, 30 стаи с две легла и 7 стаи с едно легло.

Чудесният панорамен изглед на хотелски комплекс Копитото е съчетан с изискан интериор, изключително разнообразна и качествена кухня.перфектно обслужване в ресторанта, сладкарницата и лоби бара, дискретно внимание на домакините по време на конферентните занимания в залите или активния отдих на гостите с фитнес, масаж, плуване в покрития плувен басейн.

Ресторантът е подходящ за официални вечери и делови срещи, фирмени празници и коктейли, банкети, семейни тържества. Според желанията на клиентите може да бъде изпълнена и специална поръчка от домашната кухня. Хотелски комплекс Копитото разполага с голям безплатен охраняем паркинг и възможности за пешеходен и ски- туризъм в Националния парк Витоша.

Великолепното съчетание на живописната природа на Витоша с луксозната обстановка на хотелски комплекс Копитото са предпоставка за пълноценен и целогодишен отдих на столичани и гости от България и чужбина. Посетителите са в непрекъснат допир с природата от терасите на ресторанта и хотела.

Хотелски комплекс Копитото разполага с 3 конферентни зали, отговарящи на най- високите изисквания за провеждане на бизнес срещи и конференции, оборудвани с 2 бр. флипчарт, екран, овърхед проектор.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.