ОМАЯ – това не е ли рая?

На площ от 500 декара, близо до два естествени водоема, са изградени 7 къщички, 2 ресторанта и басейн. Сградите са направени от камък, глина и дърво. Отвън някои от тях приличат на землянки, но вътре ще намерите всичко необходимо за луксозното пребиваване на един съвременен човек.

Една къщичка за 2 вързрастни с отделни легла (286 лв.)
Три къщички са с капацитет за настаняване 2+1 (290 лв. + 50 лв. за трето, допълнително легло)
Двустайната къщичка е с капацитет на настаняване 4+1. (450 лв. + 50 лв. за пето допълнително легло)
Къщичките Вълшебна, Приказна и Горска са за по двама души, Въздушна, Черупка и Тунели по трима, а Езерна е за четирима.

Изградени са изцяло от камък, глина и дърво, във вътрешното обзавеждане присъстват всички удобства на съвремието. Всяка къща разполага с телевизор, камина, ел. радиатори, мини бар, баня.

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45

butonrq

 

Къщичка Приказна
може да стопли двама души с усещане за приказност и горска мистичност. Причудливата ни къщичка създава уют благодарение на камък, дърво и глина, преплетени по естествено вълшебен начин. Цена: 290 лв. (нощувка, закуска и ползване на всички предимства в комплекса).

Езерната къщичка
побира четирима души (+2) и дава изглед към един от омайните водоеми. Дърво, камък и свежест са елементите на горската вила. Цена: 450 лв. (нощувка, закуска и ползване на всички предимства в комплекса).

Къщичка Тунели
може да приюти двама (+1). Тя носи светлина, скътаност и уют. Слънчевите лъчи деликатно навлизат в къщата, необезпокоявайки царящата хармония. Цена: 290 лв. (нощувка, закуска и ползване на всички предимства в комплекса).

Горската къщичка
е пригодена за двама с две отделни легла и е сгушена в сърцето на Омая, редом с разнообразните растения. Цена: 286 лв. (нощувка, закуска и ползване на всички предимства в комплекса).

Вълшебната къщичка
е перфектна за двама души, потънали в уюта на интимността и усещането за приказност. Светлината естествено прониква през тунелчетата измежду сламените основи на чудния покрив. Цена: 290 лв. (нощувка, закуска и ползване на всички предимства в комплекса).

Къщичка Черупка
дава възможност на двама души (+1) да наблюдават природата, обгърнати в глина, дърво и вълшебство. Цена: 290 лв. (нощувка, закуска и ползване на всички предимства в комплекса)

Къщичка Въздушна
е изключително уютна и може да приюти двама (+1). 
Цена: 290 лв. (нощувка, закуска и ползване на всички предимства в комплекса)

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45

butonrq

 

Приказната атмосфера е съпътствана от две езера, гори, поляни и множество причудливи скали.

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45

butonrq