Нова Година 2019 в Лесковац, автобусна програма
от 368 лв. на човек, 2 нощувки със закуски и вечери
неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки на 31.12.2018

Дата на тръгване: 31.12.2018 – 02.01.2019 г

Настаняване в Комплекс Apostolovic 3*

1 ден: София – Пирот – Лескосвац
Отпътуване от София в 08.00 часа от пл.“ Ал.Невски“. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Пирот. Посещение на град Пирот, известен с пиротския пазар и старата крепост Калето. Свободно време за пазар. Продължаваме към Лесковац по маршрут – Пирот – Лесковац. Настаняване в комплекс Apostolovic 3*. Свободно време. Празнична Новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

2 ден: Лесковац
Закуска. Свободно време за разходка в града. Празнична вечеря „Реприза“ с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки.

3 ден: Лесковац – Ниш – София
Закуска. Отпътуване за Ниш. Пристигане в Ниш. Градът се намира в Югоизточна Сърбия, разположен е на река Нишава. Ниш е един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада”. От древни времена градът е бил пресечна точка на големите търговски пътища. Градът е основан от Келтите през трети век преди христа. Праисторическите жители са наричали града Нависос – градът на Феите. Интересни забележителности са: площада на Освобождението; паметникът на освободителите; сградата на кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; дворецът „Бановина“, построен през 1886г., седалище на Нишкия университет. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София късния следобяд.

Хотел На човек в  двойна стая Трети възрастен Единична стая Дете2-12г.
Комплекс Apostolovic 3* 368 лева
315 лева
на запитване 
235 лева

Цената е в лева на човек и включва:
* транспорт с автобус;
* 2 нощувки със закуски на блок маса в комплекс Apostolovic kompleksapostolovic.com/
* Празнична новогодишна вечеря в бална зала на комплекс Апостолович с жива музика, богато меню и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки;
* Празнична вечеря „Реприза“ на 01.01.2019 с жива музика, богато меню и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки;
* Туристическа такса;
* Медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК Уника
* Екскурзоводско обслужване по целия маршрут

Цената не включва:
разходи от личен характер
входни такси на посещаваните обекти – около 350 динара

Доплащане:
• медицинска застраховка за лица над 65 г.:
– от 65 г. до 70 г. – 3 лв.
– от 70 г. до 75 г. – 4 лв.
– от 75 г. до 79 г. – 8 лв.
Лица над 79 г. не се застраховат!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началната дата на отпътуване.
Начин на плащате: депозит 50% от пакетната цена, доплащане – 07.12.2018 г.
Необходими документи: лична карта или валиден задграничен паспорт. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители – нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето. За Сърбия няма визови, санитарни и медицински ограничения и специални изисквания.
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Сърбия, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.
Туроператорът си запазва правото за промяна на последователността при провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и възможностите на партньорите ни.

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45